+387 33 877 639 info@optique.ba

Autorefrakcija s i.Profiler®plus

Manje pitanja i više odgovora

 

 

Pravilne leće mogu se propisati samo ako imate dovoljno informacija o očima. Neka vam i.Profiler®plus pruži detaljan vizualni profil tako da možete imati više odgovora i manje pitanja u vezi vašeg vida.

ZAKAŽI BESPLATNU KONTROLU VIDA

ZEISS Precision leća sa i.Scription  Tehnologijom

Važan je rezultat

iProfiler®plus vam ne daje samo bolji nalaz, već vam omogućuje pristup optimiziranom individualiziranom rješenju leće sa i.Scription tehnologijom za opušteniji vid, oštrije boje i kontraste, kao i poboljšan noćni vid. i.Scription tehnologija uključuje inovativan patentirani algoritam koji kombinira subjektivne vrijednosti sa i.Profiler plus aberrometra i očne valne fronte za izračun individualiziranog nalaza do 1/100 dioptrije – posebno za situacije slabijeg osvjetljenja!

i.Profiler®plus vam omogućuje izračun individualiziranog nalaza do 1/100 dioptrije

S prilagođenim i.Scription® staklima, vidjećete apsolutno poboljšanje

Bolji vid u low light situacijama ili noću

Gledanje izravno u izvor svjetla noću, kao što su svjetla automobila, rezultira odsjajem i efektima aureole. i.Scription tehnologija smanjuje šum slike.

Bolji pregled boja

Tehnologija i.Scription dodaje životni sjaj i daje nositeljima stakala boje poput one u stvarnosti: svijetle i intenzivnije.

Vidno poboljšan kontrast slike

Vidjeti kontrast, poput bijelih slova na crnoj pozadini, posebno je izazov za oči. i.Scription tehnologija izoštrava kontrast.

i.Profiler®plus omogućuje i.Scription tehnologiju preciznim, automatiziranim mjerenjem vizualnog profila vašeg oka.