//optique.ba/wp-content/uploads/2021/03/kontrola_slider1.jpg

O nama

Optique – ZEISS Vision Expert je moderno opremljena optika sa savremenom ZEISS tehnologijom za kontrolu vida u kojoj ćete pronaći svoje idealne dioptrijske ili sunčane naočale, kontaktne leće i otopine kao i ostale dodatke.

Koncept koji stoji iza ZEISS Vision Expert-a je stvoriti potpuno novo iskustvo tokom kontrole vida kao i kod odabira naočalnih leća koje će u potpunosti odgovarati korisnikovim potrebama. U kontroli vida, u Optique se koristimo ZEISS inovativnom tehnologijom, a stručno osoblje svakog pojedinca vodi kroz različite korake u procesu, tokom kojega se s njim dijele ključne informacije.

Svakom se pregledu pristupa individualno, na razini konsultacija. Najnovija ZEISS tehnologija s visokom preciznošću analizira oči i na temelju nalaza utvrđuje nedostatke vida te daje tačan vizuelni profil svakog pacijenta. Na temelju tog profila, optometrista određuje najbolju moguću dioptriju, a ZEISS je uz pomoć posebnog proračuna u mogućnosti isporučiti naočalnu leću koja savršeno odgovara oku.

Dopustite da se Optique - ZEISS Vision Expert pobrine za vaš vid sa sigurne udaljenosti. Cijeli proces kontrole vida je siguran i bezkontaktni, jednostavan, brz, bez čekanja...

Posjetite nas, zakažite BESPLATNU kontrolu vida. #ZaBoljiVid

Šta nudimo: